Setiap orang mempunyai tujuan yang berbeza. Kami sedia  membantu meralisasikan impian anda. Tetapi ini bukan hanya untuk membuat anda kurus semata.  Kami akan membantu membuka potensi kecergasan anda sepenuhnya. Dengan senaman, pemakanan dan tunjuk ajar yang betul anda akan dapat menjalani kehidupan anda yang lebih baik.

KAMI AKAN MEMASTIKAN 5 KOMPONEN INI ANDA AKAN PEROLEHI

Posture

Membetulkan postur anda akan mengurangkan tekanan dan tekanan pada badan anda. Anda akan berdiri lebih tegap, bergerak lebih baik, dan merasa kurang letih.

Mobility

Mobiliti yang baik membolehkan badan anda bergerak seperti yang dirancang untuk bergerak bebas daripada rasa sakit dan dengan gerakan yang baik.

Core

Mempunyai core badan yang kuat membantu tubuh badan anda lebih cekap dalam melakukan pekara yang berintensi tinggi.

Strength

Latihan kekuatan membantu anda mempunyai tulang yang kuat, kesan terhadap penurunan berat badan dan membantu anda melakukan aktiviti seharian dengan lebih baik dan mudah.

Cardio

Meningkatkan tahap pengambilan oksigen pada jantung yang akan membantu anda mempunyai stamina yang tinggi dan daya tahan kardiovaskular supaya anda dapat bekerja lebih lama dan membakar lebih banyak kalori.

JOM KAMI TUNJUKKAN

Ready

kami memulakan dengan menilai tahap kesihatan anda dan bagaimana anda bergerak. Kami akan menggunakan alat teknologi yang dipanggil InBody. Ianya akan membantu kami untuk merancang dan fokuskan anda.

Set

Di sinilah kami mempersiapkan anda untuk bergerak. Kami akan menunjukkan kepada anda cara meregangkan, dan mengaktifkan otot anda. Selain daripada itu, kami juga akan menunjukkan kepada anda cara menyejukkan badan selepas bersenam dan bagaimana penggunaan mesin-mesin yang terdapat di gym.

Go

Sudah tiba masanya untuk bergerak! kami akan memprogramkan latihan yang khusus buat anda bagi memastikan kepuasan dan impian anda tercapai. Latihan akan ditingkatkan dari masa ke semasa supaya kesannya lebih baik.

Our Program

Online
XTIVE

LIVE VIRTUAL WORKOUT

FOOD MONITORING

HIT VIDEO WORKOUT

GROUP SUPPORT (LIFE TIME)

gt
xpert

GROUP TRAINING

10 SESSION,15 SESSION & 30 SESSION

CUSTOMIZE TRAINING PROGRAM

pt
xclusive

ONE-TO-ONE COACHING

10 SESSION,15 SESSION & 30 SESSION

CUSTOMIZE TRAINING PROGRAM

TREATMENT

Get In Touch

Products

Features

Get Started

About