our programs

free

training

FREE TRAINING kami berikan kepada anda dan lihat hasil yang anda akan perolehi selepas mengikuti kami. Anda mempunyai pilihan untuk mengikuti latihan secara personal mahupun kumpulan atau online Bersama kami. Bukan itu sahaja, kami akan memberikan perkhidmatan pemantauan makanan, group support, tips dan trik pengurusan berat abdan dan macam-macam lagi. Free training ini hanya akan diberikan mengikut program yang akan dilangsungkan.

Mulakan transformasi anda dengan mengikuti modul latihan kami

Mulakan untuk mengatur / merancang pemakanan anda yang betul

Atasi ketakutan untuk mengangkat beban dan rasa perubahan yang akan berlaku pada anda.

Personal

training (PT XCLUSIVE)

Kami merupakan pakar dalam bidang kecergasan yang mempunyai lebih 15 tahun pengalaman mengendalikan mereka yang bermasalah seperti sakit sendi, sakit otot, pengurusan berat badan dan sebagainya. Kami amat faham masalah2 ini terutamanya mereka yang struggle dalam menurunkan berat badan. Kami merancang program yang khusus pada anda dan menyediakan perkhidmatan terbaik yang kami ada untuk memastikan impian anda tercapai.

Train one-on-one dengan jurulatih kami yang pakar

Rancangan latihan yang khusus untuk anda

Masa latihan mengikut masa anda

Perkongsian mengenai kajian-kajian tentang dunia kecergasan.

group

training (GT XPERT)

Cabar diri anda dengan melakukan latihan ke tahap seterusnya dengan rancangan latihan kecergasan fungsional kami. Sesi 60 minit dengan hanya 5 orang di setiap kelas. Kelas-kelas yang bervariasi ini dirancang untuk memberi anda pada akhirnya untuk membentuk otot, daya tahan kardiovaskular yang bagus dan mempunyai penurunan berat badan yang di idamkan.

5 orang setiap 1 kumpulan dengan jurulatih kami yang pakar

Rancangan latihan yang khusus untuk anda

Masa latihan mengikut masa yang ditetapkan

Perkongsian mengenai kajian-kajian tentang dunia kecergasan.

online

program

Program ini berjalan selama 30 hari. Semuanya dijalankan secara online sahaja, kami mempunyai aplikasi yang akan bantu peserta dari segi track rekod makanan & exercise, update meal plan, video senaman, tips & tricks pengurusan berat badan, dan macam – macam lagi. Setiap peserta akan di assign kepada coach yang akan bertanggungjawab terhadap peserta sepanjang program berlangsung.

MODUL TERSUSUN

Hasil dari lebih 15 tahun kami bantu lebih beribu orang, kami susun modul yang akan berikan anda ilmu terbaik untuk turunkan berat, mengurangkan masalah sakit sendi & otot dan sebagainya degan pendekatan yang spesifik.

KONSEP MENARIK

Program ni kita rangka untuk bagi pengalaman baru kepada anda, turun berat tanpa anda perlu stress. Kami gabungkan senaman bebanan dan senaman kardion untuk hasil yang lebih baik mengikut saranan American Collage of Sport Medicine (ACSM). Selain daripada itu, anda juga berpeluang mendapatkan pelbagai FREE GIFT dariapda kami dalam program online ini.

POWERFUL SUPPORT

Persekitaran yang kondusif ialah kunci untuk memudahkan anda Berjaya mencapai matlamat. Sebab banyak cabaran dan halangan untuk kita konsisten dan disiplin, tapi dengan support yang bagus, kami janjikan anda mampu mencapai apa yang anda hasratkan dengan mengikuti group support kami. Kami akan sentiasa share info2 terkini dan kajian2 terkini dalam pengurusan berat badan, sakit sendi dan otot dan sebagainya.

NUTRITION COACHING
Nutrition plays a vital role in health and fitness. The nutrition service tracks everything you need to get the results you’re seeking. With thousands of recipe instructions, you can take full control of your nutritional habits. All you have to do is follow the tailored plan.
Hubungi Kami
corporate team building events
Team strength and fitness competition. Great for team building, fun and friendly. We offer t-shirts, refreshments, live Dj, photos & video.
Hubungi Kami

Get In Touch

Products

Features

Get Started

About