corporate

TENTANG KAMI

Kami adalah syarikat yang mempunyai pengalaman lebih dari 15 tahun dalam pengurusan berat badan. Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan berdasarkan keperluan anda. Kami juga mempunyai kepakaran yang khusus dalam bidang Kecergasan & Kesihatan, Pembentukan Pasukan dan Keselamatan.

Kami menyediakan perkhidmatan secara dalam mahupun atas talian. Secara peribadi, kami bertanggungjawab untuk menyediakan perkhidmatan dan produk yang terbaik kepada pelanggan kami bagi memastikan anda semua mendapat maanfaat yang terbaik.

PERKHIDMATAN KAMI

Di MY BODYWORK, kami berdedikasi dalam membantu pelanggan kami untuk mengurus berkaitan kesihatan, hubungan sosial di tempat kerja dan juga meningkatkan produktiviti melalui aktiviti fizikal. Antara produk yang kami sediakan adalah :

FITNESS & WELLNESS

Kecergasan pada dasarnya merujuk kepada bahagian fizikal. Anda boleh menjadi cergas melalui pelbagai jenis latihan luaran mahupun dalaman. Selain daripada itu, kecergasan merujuk kepada kemampuan seseorang untuk melakukan aktiviti fizikal, seperti sukan atau tugas harian. Kesihatan, sebaliknya, lebih umum dan merangkumi kehidupan harian anda.

PERKHIDMATAN FITNESS & WELLNESS TERMASUK:

TEAM BUILDING

Team building adalah istilah kolektif untuk pelbagai jenis aktiviti yang digunakan untuk meningkatkan hubungan sosial dan menentukan peranan dalam pasukan, serta sering melibatkan tugasan secara kolaboratif.

PENDEKATAN KAMI :

  • 100% KECERGASAN, BERKESAN & SELAMAT
    Pekerja yang senang adalah pekerja yang produktif, inilah yang paling tidak jika tidak semua syarikat mencari dalam usaha membina perniagaan yang berjaya. Kami meraikan kejayaan perjalanan pengembangan bakat kami dengan menyatukan kami semua pada saat ikatan pasukan.
  • Permainan membina pasukan adalah kaedah yang baik untuk membuat pasukan anda berhubung dan bekerjasama dengan lebih baik. Mencari program yang tepat boleh mencabar; tidak setiap pasukan selesa dengan jenis aktiviti tertentu. Penting untuk memilih aktiviti yang setiap orang merasa selamat untuk dilakukan sambil mengekalkan keberkesanannya untuk menyelaraskan prestasi pekerja dengan tujuan syarikat melalui aktiviti yang dijalankan.
  • Oleh itu, program MY BODYWORK bertujuan untuk mewujudkan acara yang paling berkesan untuk syarikat anda sambil memenuhi semua bidang harapan yang diinginkan oleh pelanggan kami. Kerangka program MY BODYWORK merangkumi 4 elemen penting:

SAFETY LEADERSHIP & MANAGEMENT SYSTEM TRAINING

Keselamatan merujuk kepadas suatu keadaan di yang bahaya dan keadaan yang membawa kepada bahaya fizikal, psikologi atau material dikawal untuk memelihara kesihatan dan kesejahteraan individu dan masyarakat.

choose your time

Saturday

16:00 - 17:00

sunday

17:00 - 18:00

TUESDAY

16:00 - 17:00

Wednesday

09:00 - 10:00

thursday

19:00 - 20:00

friday

13:00 - 14:00

need to know

Won’t Happen In One Day

don't give up with out trying