TESTIMONI KURUS CEPAT!

"Alhamdulillah sekarang makan nasi separuh pun tak habis. Lepas ni perlu kurangkan lagi jadi nasi sedikit supaya tidak membazir. Kenyang bangat!"

− Abdul Azeem

"Macam hari Sabtu member saya kata ex saya cari saya semula. Dia tanya dekat kawan saya tu. Kalau dia nak jumpa dipersilakan. Dah boleh dah tengok muka dia, and terima qada' dan qadarnya. Buat apa kita nak sakit hatikan? Allah lebih tahu apa yang baik untuk kita. Cuma saya nak buktikan yang saya boleh kurus macam perempuan yang ada dengan dia sekarang.
Appetite leh kawal. Saya punya emosi pun dah tak macam dulu. Nak marah je. "

− Anonymous

"Hari ni workout dengan team dari pukul 8 sampai pukul 11.15 pagi. All out. Pelik la kan.. Bootcamp. Biasa lepas workout letih gila.. Ni rasa macam ada energy lagi.. Macam superwomen lak. he he he.."

− Anonymous