fbpx
MAKAN KENYANG & KURUS

MAKAN KENYANG & KURUS

Ini pinggan makanan saya. Lupa nak ambil sebelum sebab dah lapar sangat..Hehhehe..Hari ni saya takde plan nak bersenam so saya ambil nasi separuh je lah dengan ayam goreng (bahagian kepak, sebab itu je yang tinggal) serta sayur sedikit. Menurut rakan saya En Susu...
FITNESS CHALLENGE

FITNESS CHALLENGE

FITNESS sangat luas skopnya. Melibatkan FIZIKAL, FISIOLOGI dan PSIKOLOGI. Apa kata sesekali anda mencuba aktiviti outdoor yang adventure seperti hiking, jungle tracking, flying fox, river crossing, abseiling, kayak dan sebagainya.Kenapa?1. Anda dapat menguji tahap...
TEMPAT CANTIK DAN UNIK DALAM MALAYSIA

TEMPAT CANTIK DAN UNIK DALAM MALAYSIA

Di Malaysia, ada beberapa tempat yang menjadi TUMPUAN DUNIA dan tak semua orang boleh “sampai” dengan duit..–> Kita ada KLCC, senang je naik..bayar, tekan lif terus sampai–> Kita ada Legoland, taman tema bertaraf antarabangsa..bayar dan...
BRANDING BAHAGIA JEMALI

BRANDING BAHAGIA JEMALI

Penjenamaan BAHAGIA JEMALI sekarang dalam proses..Logo dah siap dan sekarang ni dalam proses menyiapkan web. Semoga segala urusan dipermudahkan..Aaminnn…~BAHAGIA...
INNER PEACE-PSYCHOLOGY EFFECT

INNER PEACE-PSYCHOLOGY EFFECT

Semalam tengok Kartun Kungfu Panda II. Walaupun cerita kartun tapi ada mesej yang nak disampaikan. SinopsisChen tinggalkan kesan parut yang paling dalam pada diri Poh sehinggakan Poh tak boleh lawan dan fokus. Apabila Poh dapat melepaskan dan merawat parutnya, ketika...