fbpx
Perbezaan Sports Massage dan Urut2 yang lain

Perbezaan Sports Massage dan Urut2 yang lain

Sports Massage?… Aahhh… Ni untuk orang sukan je, orang biasa cam aku ni x sesuai…Oppss!! Sape cakap?… Dulu Sports Massage ni dicipta memanglah untuk atlit sahaja kerana di dalam Sports Massage (selepas ini ditaip dengan SM) terdapat beberapa...

Bulan Disember yang busy…

Dah lama x mengadap blog ni.. sorry, terlampau bz dengan aktiviti semasa.. Banyak program skrg ni..Saya akan update dan laporkan program2 yang kami jalankan sepanjang bulan Disember ini…Antara program yang kami jalankan adalah   a) Kursus Asas...
SAHABAT KU….

SAHABAT KU….

DIET DAN CARDIOSalam kepada semua.  Lama saya nak ceritakan tentang perkara ini, Cuma tunggu green light daripada rakan je. Sebenarnya nak sedarkan kepada seseorang individu tentang kepentingan bersenam adalah kerja yang sangat sukar.  Macam solat, kita...
Kepentingan Massage

Kepentingan Massage

Kenapa perlu massage?…Soalan ni lazim ditanya.  Kalau saya terima soalan ni, saya akan tanya kembali, Kereta awak perlu servis tak?..Kadang-kadang ada yang tak nak massage kerana kosnya mahal.  Tapi pernah tak kita merungut untuk servis kereta? Kenapa...