SUKAR NAK KURUSKAN BADAN? SAYA ADA PENYELESAIANNYA! DAFTAR SEKARANG!

Program Kurus Cepat!

Kurus Cepat! adalah program personal training pertama di Malaysia yang menjalankan latihan fizikal dan menggabungkan kekuatan minda dan kaedah psikologi di dalam diet untuk mencapai impian anda menjadi lebih hebat dan lebih kurus dari sebelumnya.
DAFTAR SEKARANG!

Untuk Individu

Tidak kira apa matlamat kecergasan anda adalah, pelatih peribadi atau personal trainer akan merangka satu pelan latihan bermatlamat yang memfokus dalam membantu anda mencapai dan menjangkau matlamat yang anda impikan.
INFO LANJUT

Fitness Camp

FITNESS CAMP adalah satu program yang dirangka khas untuk membawa peserta keluar dari zon selesa mereka. Mereka akan menjalankan segala cabaran dan rintangan yang telah disediakan untuk menguji tahap kecergasan fizikal mereka.
INFO LANJUT

Untuk Berkumpulan

Program ini memberi motivasi dan inspirasi kepada anda untuk melakukan aktiviti-aktiviti yang diberikan dengan lebih keras. Ia direka dengan teliti bagi memberi pengalaman latihan berkumpulan sambil bersosial dengan berkesan.
INFO LANJUT

My Body Fit Camp

My Body Fit Camp adalah satu latihan ala “bootcamp” yang berasaskan latihan litar. Progam dirangka selama 6 minggu untuk memberikan impak kepada fizikal dan mental peserta. Proses pembelajaran juga disampaikan dalam WhatsApp group agar peserta sentiasa mendapat info-info yang tepat dari semasa ke semasa.
INFO LANJUT

Untuk Organisasi

Program kesihatan korporat adalah aktiviti yang mempromosikan kesihatan di tempat kerja yang dirangka khas untuk menggalakkan kehidupan aktif di tempat kerja dan meningkatkan kesejahteraan tenaga kerja sesebuah organisasi.
INFO LANJUT

KUASAI HUBUNGAN FIZIKAL DAN MINDA UNTUK JADI LEBIH SIHAT!

Ikuti perkembangan saya dalam menyampaikan info-info kesihatan, kecergasan dan fitness lifestyle yang mampu membantu mengubah anda menjadi versi lebih baik dari sekarang!

Isi email anda untuk dapatkan update terkini tips kesihatan, dan kecergasan serta tarikh-tarikh seminar dan program latihan yang dijalankan oleh Bahagia Jemali.
Team Building

FITNESS CHALLENGE

Posted by | Uncategorized | 2 Comments

FITNESS sangat luas skopnya. Melibatkan FIZIKAL, FISIOLOGI dan PSIKOLOGI. Apa kata sesekali anda mencuba aktiviti outdoor yang adventure seperti hiking, jungle tracking, flying fox, river crossing, abseiling, kayak dan sebagainya….

Read More
IMG-20150218-WA0046

BRANDING BAHAGIA JEMALI

Posted by | Uncategorized | No Comments

Penjenamaan BAHAGIA JEMALI sekarang dalam proses.. Logo dah siap dan sekarang ni dalam proses menyiapkan web. Semoga segala urusan dipermudahkan.. Aaminnn… ~BAHAGIA JEMALI~ #YourPhysicalBeautyExpert#bodynmindnconnection#bahagiajemali#mybodywork#thisishybridnation

Read More

"Alhamdulillah sekarang makan nasi separuh pun tak habis. Lepas ni perlu kurangkan lagi jadi nasi sedikit supaya tidak membazir. Kenyang bangat!"

− Abdul Azeem

"Macam hari Sabtu member saya kata ex saya cari saya semula. Dia tanya dekat kawan saya tu. Kalau dia nak jumpa dipersilakan. Dah boleh dah tengok muka dia, and terima qada' dan qadarnya. Buat apa kita nak sakit hatikan? Allah lebih tahu apa yang baik untuk kita. Cuma saya nak buktikan yang saya boleh kurus macam perempuan yang ada dengan dia sekarang.
Appetite leh kawal. Saya punya emosi pun dah tak macam dulu. Nak marah je. "

− PrettyGirl

"Hari ni workout dengan team dari pukul 8 sampai pukul 11.15 pagi. All out. Pelik la kan.. Bootcamp. Biasa lepas workout letih gila.. Ni rasa macam ada energy lagi.. Macam superwomen lak. he he he.."

− SuperWomen
CABARAN 'KURUS CEPAT!' AKAN BERMULA OKTOBER 2015 DAFTAR SEKARANG