fbpx

Sedang Dikemaskini

Lebih Gempak, Lebih Banyak Program

ARTIKEL

SAHABAT KU….

DIET DAN CARDIOSalam kepada semua.  Lama saya nak ceritakan tentang perkara ini, Cuma tunggu green light daripada rakan je. Sebenarnya nak sedarkan kepada seseorang individu tentang kepentingan bersenam adalah kerja yang sangat sukar.  Macam solat, kita...

Kepentingan Massage

Kenapa perlu massage?...Soalan ni lazim ditanya.  Kalau saya terima soalan ni, saya akan tanya kembali, Kereta awak perlu servis tak?..Kadang-kadang ada yang tak nak massage kerana kosnya mahal.  Tapi pernah tak kita merungut untuk servis kereta? Kenapa kita...

MITOS LATIHAN BEBANAN 6

MITOS 6Latihan bebanan membuatkan tubuh badan wanita besar dan berketul-ketulKadang-kadang berbuih saya hendak menjelaskan perkara ini kepada client.  Dah beri penjelasan pun masih ada yang tak faham, buat-buat tak faham atau pun memang tak faham...hehehehMari...

MITOS LATIHAN BEBANAN 5

"Saya ada semput, saya tak boleh nak bersenam takut semput""Saya dah tua, saya tak perlu bersenam lagi"Sebenarnya semua orang akan menghadapi tua. Tapi pernahkah kita rancang untuk mengharungi hari tua?  Sebenarnya umur kita terbahagi kepada 2 iaitua)...